Llavador integral

El teu vehicle brillant amb el nostre túnel de rentat professional

Una lluentor duradora amb tecnologia d’avantguarda

En Josep Barberà Tallers, sabem que la neteja del teu vehicle és tan important com el seu manteniment mecànic. Per això, comptem amb un rentat propi equipat amb un túnel de rentat d’última generació, situat a pocs metres del nostre taller principal, per a garantir un servei complet i de qualitat.

Rentat complet i professional per al teu vehicle

  • Rentat integral automatitzat: Amb el nostre túnel de rentat, el teu cotxe gaudirà d’un tractament complet que inclou rentat, aclarit i ceres aplicades amb precisió.
  • Assecat eficient: El nostre sistema d’assecat elimina l’excés d’aigua per a evitar taques i proporcionar un acabat impecable.
  • Atenció als detalls: Ens assegurem que cada racó del teu vehicle quede net, des de les rodes fins a les finestres.

Cura i manteniment en el nostre rentat

Serveis de neteja que milloren la vida del teu cotxe.

La cura del teu cotxe va més enllà del mecànic. Amb el nostre servei de rentat, estenem la vida útil del teu vehicle mantenint el seu exterior i interior en perfectes condicions.

  • Tractaments de protecció: Apliquem productes d’alta qualitat que protegeixen la pintura i el brill del teu vehicle.
  • Neteja d’interiors: Opcions disponibles per a la neteja interior, assegurant que el teu cotxe se senta fresc i net per dins i per fora.

Comoditat i accessibilitat

Una experiència de neteja sense igual, prop de tu.

El nostre rentat està convenientment situat a pocs metres del taller principal, la qual cosa et permet gaudir d’un servei de neteja com a valor afegit.

  • Ubicació estratègica: Fàcil accés al rentat per a clients que estan rebent servei en el nostre taller.
  • Servei integral: En portar el teu cotxe per a manteniment o reparació, opta per un rentat complet per a una experiència integral.
  • Qualitat garantida: Confia que el teu vehicle estarà en mans de professionals dedicats a fer-lo lluir la seua millor versió.
Lavadero

Llavador propi