Llunes express

Reparació express del vidre del teu vehicle.

Oferim un servei express de reparació de llunes, proporcionant solucions ràpides i duradores per a impactes i esquerdes, utilitzant tecnologia d’avantguarda i resines d’alta qualitat. Per a casos on la reparació no és viable, realitzem substitucions de llunes que compleixen amb les especificacions de seguretat i qualitat, adaptant-nos a la tecnologia específica de cada vehicle.

Qualitat i rapidesa en servei de llunes per a vehicles

Sabem que el temps és essencial. Per això, oferim un  servei express  de reparació de llunes perquè pugues tornar a la carretera amb seguretat i sense demores innecessàries.

  • Reparació Express d’impactes: Solucions ràpides per a xips i esquerdes causats per pedres o deixalles en la carretera.
  • Tecnologia d’avantguarda: Utilitzem resines d’alta qualitat i les últimes tecnologies per a una reparació duradora i quasi invisible.
  • Professionals experts: Els nostres tècnics especialitzats garanteixen una reparació precisa i conforme a les normatives de seguretat.

Substitució de llunes per a tot tipus de vehicles

Quan la reparació no és una opció viable, procedim amb la substitució de la lluna. En Josep Barberà Tallers, ens assegurem que el teu nou vidre estiga perfectament instal·lat, complint amb els estàndards de seguretat i qualitat.

  • Substitució de llunes d’alta qualitat: Llunes de reemplaçament que compleixen o superen les especificacions del fabricant.
  • Segellat segur i durador: Apliquem tècniques de segellat que garanteixen la integritat estructural i la impermeabilitat.
  • Adaptació a la tecnologia del vehicle: Respectem i adaptem la substitució a les característiques tecnològiques del teu vehicle, com ara sensors i càmeres integrades.
Express

Reparació Express