Vehicle substitució

El teu temps i mobilitat és la nostra prioritat.

T’oferim un vehicle de substitució per a assegurar la teua mobilitat mentre el teu cotxe està en reparació. Amb una flota moderna, ens adaptem a les teues necessitats, facilitant la recollida i devolució del cotxe de cortesia amb total flexibilitat. El nostre procés és simple i sense complicacions, amb termes d’ús clars i suport continu per a garantir la teua satisfacció i comoditat.

Coche de sustitución

Servei de vehicle de cortesia

Entenem que la necessitat de mobilitat és essencial, especialment quan el teu cotxe necessita manteniment o reparacions. A Josep Barberà Tallers, t’oferim un vehicle de cortesia perquè pugues continuar amb la teua vida quotidiana sense interrupcions.

  • Cobertura contínua: Mentre el teu cotxe està al taller, et proporcionem un cotxe de substitució perquè mai estigues sense vehicle.
  • Flota moderna i variada: Disposem d’una selecció de vehicles de cortesia per a adaptar-nos a les teues necessitats específiques, ja siguen cotxes xicotets per a la ciutat o més amplis per a la família.
  • Flexibilitat i comoditat: Facilitem la recollida i devolució del vehicle de cortesia ajustant-nos al teu horari i disponibilitat.

El teu vehicle de substitució sense complicacions

El nostre objectiu és fer que el procés de préstec del vehicle de cortesia siga el més senzill possible. Només necessites informar-nos al programar la teua cita de servei i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Serveis inclouen:

  • Reserva senzilla: Simplement menciona la teua necessitat d’un vehicle de cortesia al fer la teua cita i el tindrem llest per a tu.
  • Condicions clares: T’explicarem els termes d’ús de manera transparent, sense sorpreses ni lletres menudes.
  • Suport continu: Si tens alguna pregunta o necessites assistència durant l’ús del vehicle de cortesia, estem ací per a ajudar-te.
Coche sustitución

Sempre en moviment