Estarà en bones mans

El teu taller d’automòbils 360.

Més de 20 anys d’experiència i qualitat garantida. Alginet, València.

A Josep Barberà Automòbils, comptem amb més de 20 anys de trajectòria oferint serveis de reparació i manteniment de vehicles a Alginet. La nostra història està marcada per una dedicació incansable a l’excel·lència i un compromís ferm amb la fiabilitat i l’atenció al detall.

Les nostres modernes instal·lacions estan dotades amb tecnologia d’avantguarda per a proporcionar serveis integrals que abasten des de la preparació per a la ITV fins a treballs de xapa i pintura, mecànica avançada, sistemes d’electricitat i climatització, així com restauració de fars i reparació de llunes amb disponibilitat 24 hores.

Conscients de la importància de minimitzar les molèsties durant la reparació del teu cotxe, oferim un vehicle de cortesia per a assegurar la teua mobilitat. A més, treballem amb totes les companyies asseguradores, facilitant un procés àgil i sense complicacions.

Neteja exterior del vehicle gratis

Com a part del nostre compromís amb el servei excepcional, oferim una neteja exterior del vehicle sense càrrec addicional en el nostre llavador, assegurant que el teu cotxe lluïsca tan bé per fora com se sent per dins.

En Josep Barberà, no solament reparem el teu cotxe; ens comprometem a proporcionar-te tranquil·litat i un servei que supere les teues expectatives.

Molt més que un taller