Electricitat & software

Tecnologia avançada per al cor elèctric del teu vehicle.

Amb tecnologia avançada, solucionem des de avaries elèctriques fins a l’actualització de software automotriu, incloent l’optimització del rendiment del motor i la programació de sistemes de seguretat. A més, ens encarreguem de la integració i reparació de sistemes electrònics avançats, assegurant la funcionalitat de sistemes de navegació, connectivitat i assistència al conductor per a una experiència de conducció moderna i segura.

Diagnòstic i reparació de sistemes elèctrics

A Josep Barberà Tallers, ens especialitzem en el diagnòstic i reparació de sistemes elèctrics de vehicles. El nostre equip utilitza eines de diagnòstic d’última generació per a detectar ràpidament qualsevol fallada o irregularitat en el sistema elèctric del teu cotxe, assegurant una solució precisa i eficient.

  • Detecció d’avaries elèctriques: Localització i solució de problemes en el sistema elèctric.
  • Reparació d’alternadors i motors d’arrencada: Garantint el funcionament òptim del sistema de càrrega i arrencada del vehicle.
  • Sistema d’il·luminació: Revisió i reparació de llums i senyalitzacions per a una conducció segura.

Programació i actualització de software automotriu

El software del vehicle és un component crucial en la gestió i rendiment del motor, sistemes de seguretat, i confort. En Josep Barberà Tallers, oferim serveis de programació i actualització de software per a mantenir el teu cotxe actualitzat amb les últimes innovacions tecnològiques.

  • Actualització de software del motor i ECU (Unitat de Control del Motor): Optimització del rendiment i eficiència del motor.
  • Diagnòstic i solució de problemes electrònics: Ús de tecnologia avançada per a resoldre problemes relacionats amb l’electrònica del vehicle.
  • Programació de claus i sistemes de seguretat: Incloent codificació de claus i sistemes d’alarma.

Integració i reparació de sistemes electrònics avançats

Els sistemes electrònics avançats són essencials per a l’experiència de conducció moderna. Oferim una àmplia gamma de serveis per a assegurar que aquests sistemes funcionen a la perfecció.

  • Sistemes de navegació i entreteniment: Reparació i instal·lació de sistemes de navegació GPS i sistemes d’àudio/vídeo.
  • Sensors i càmeres d’assistència al conductor: Manteniment i reparació de sensors d’aparcament, càmeres de retrocés i altres sistemes d’assistència al conductor.
  • Connectivitat Bluetooth i Wi-Fi: Solucions per a problemes de connectivitat i actualitzacions per a millorar l’experiència d’usuari.
Electricidad

Innovació precisió