Mecànica

Excel·lència en cada reparació. Mantenim la salut del teu vehicle.

Entenem que un bon servei de mecànica és clau per a garantir el rendiment i seguretat del teu cotxe. El nostre equip d’experts mecànics està equipat amb la tecnologia més avançada i un coneixement exhaustiu de la mecànica automotriu per a proporcionar un servei excepcional.

Els nostres serveis de mecànica inclouen:

  • Diagnòstic complet i reparació d’avaries: Identificació precisa de problemes i reparacions eficaces, utilitzant components d’alta qualitat per a garantir la durabilitat i el rendiment òptim del vehicle.
  • Manteniment preventiu i posada a punt: Revisió i manteniment regulars per a prevenir falles i prolongar la vida útil del cotxe. Això inclou canvi d’oli, filtres, revisió de frens, i més.
  • Sistema d’injecció i motor: Especialització en la reparació i manteniment de sistemes d’injecció tant en vehicles gasolina com dièsel, així com en la reparació integral de motors.
  • Sistemes de frenat i amortització: Revisió i reparació de frens i amortidors per a assegurar la màxima seguretat en la conducció.
  • Reparació de sistemes d’aire condicionat: Manteniment i reparació de sistemes de climatització per a garantir el teu confort en tot moment.
  • Electrònica i electricitat del vehicle: Diagnòstics i reparacions relacionades amb l’electrònica del cotxe, abastant des del sistema d’arrancada fins a l’electrònica avançada.

El nostre compromís amb la qualitat i el servei

A Josep Barberà, no solament ens centrem en solucionar els problemes actuals del teu vehicle, sinó que també ens dediquem a prevenir futurs inconvenients. El nostre objectiu és assegurar que cada client ixca amb el seu cotxe en les millors condicions, oferint un servei transparent, eficient i de confiança.

Mecánica

Diagnòstic i reparació